camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred prog bebelusul Harta interactiva

Proiectul "Nucleu de Bine" a ajuns în etapa finală

antet nucleu de bine

0001Așa cum v-am informat, cabinetul stomatologic al Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni a fost dotat cu echipamente medicale noi, de ultimă generație, achiziționate de Consiliul Local cu sprijinul S.N. Nuclearelectrica S.A., care a oferit o sponsorizare în cadrul proiectului "Nucleu de Bine", implementat în perioada octombrie 2022 - martie 2024.

În cadrul acestui proiect, peste 1000 de elevi și preșcolari (din cei 5000)înscriși în unitățile de învățămât din Mioveni au beneficiat de servicii stomatologie gratuite, oferite prin intermediul cabinetului de specialitate din cadrul unității de învățământ din localitate.

Serviciile stomatologice oferite copiilor și adolescenților din Mioveni sunt diverse, precum periaj, detratraj, fluorizare, tratamentul cariilor dentare, sau tehnici de igienă orală, costurile de funcționale ale cabinetului și ale materialelor sanitare fiind suportate de Consiliul Local Mioveni.

Valoarea totală a proiectului a fost de 128.670 lei, din care valoarea sponsorizării a fost de 46.710,47 lei, diferența de 81.959,53 fiind finanțare acordată de către Primăria orașului.

Conducerea Primăriei Mioveni mulțumește Nuclearelectrica SA pentru contribuția adusă la îmbunătățirea calității vieții elevilor din unitățile de învățământ de pe raza orașului.

Joomla Extensions