camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred prog bebelusul Harta interactiva

Campanie de ecologizare la Mioveni. Sunt așteptați voluntari de toatre vârstele

campanie ecologizare 2024Sâmbătă, 30 martie 2024, administrația locală a orașului Mioveni, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș și serviciile publice vor organiza o amplă acțiune de colectare a deșeurilor din natură.

Pentru ca rezultatul acțiunii să fie unul de impact, voluntari de toate vârstele sunt invitați să se alăture acestei campanii de ecologizare. Aceștia sunt așteptați sâmbătă dimineață, la Primăria oraşului Mioveni, în intervalul 08.30 - 09.00.
 
Participanții vor avea la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL va asigura suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.
Cei care doresc să se înscrie în această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numerele de telefon 0348/455.444 (interior 111).
 
Organizatorii acestei actiuni sunt: Consiliul Local, Primăria Mioveni, în parteneriat cu S.C. S.Ed.C. Mioveni, S.C. Servicii Generale Mioveni, precum și cu unitățile de învățământ de pe raza orașului.
În cazul unor condiții meteo nefavorabile, evenimentul va fi reprogramat la o dată ulterioară.