camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred prog bebelusul Harta interactiva

Amplă acțiune de ecologizare

A devenit deja o tradiție ca, în fiecare primăvară, administrația locală din Mioveni, împreună cu unitățile de învățămât din oraș și o serie de parteneri, să deruleze ample campanii de ecologizare a unor zone verzi.

Orașul Mioveni este mai curat cu echivalentul a 550 de saci cu deșeuri, care au fost adunați din natură, de cei aproape 700 de voluntari, care au răspuns apelului autorităților, joi, 27 aprilie 2023.

Voluntarii s-au mobilizat pentru a da un exemplu de spirit civic și o lecție de ecologie celor care confundă mediul înconjurător cu propriul coș de gunoi.

Au fost alese cu precădere zonele de la marginea orașului, acolo unde trecătorii certați cu bunul simț aruncă deșeuri în natură. Accent deosebit s-a pus în zona Gheorman, pe sectorul care delimitează Mioveniul de Ștefănești.

ceștia au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei Mioveni, iar Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumește tuturor celor care au participat la această acțiune.

ecologizare 01 2023 ecologizare 02 2023 ecologizare 03 2023 ecologizare 04 2023