camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

Programul slujbelor de Crăciun în Mioveni

vierosi 2022În perioada Sărbătorii Nașterii Domnului, bisericile ortodoxe din Mioveni îşi intensifică programul liturgic. Atât credincioşii din oraş, cât şi cei din zonele limitrofe au posibilitatea să participe la slujbele oficiate la catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, dar şi la celelalte biserici din Mioveni.

Astfel, la Biserica ”Sfântul Gheorghe”(Mioveni), slujba se oficiază începând cu ora 06.00, iar la Biserica ”Sfântul Ilie” (din cartierul Clucereasa), slujba se oficiază începând cu ora 09.00.

La Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”Colibași , slujba se oficiază începând cu ora 06.00 și la Biserica “Adormirii Maicii Domnului”, slujba se oficiază începând cu ora 09.00.

La Biserica “Sfântul Nicolae” (din cartierul Racovița), ora 09.00 și la Mănăstirea Făget, slujba se oficiază începând cu ora 07.00.

La Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Mioveni, la Biserica “Sfinţii Trei Ierarhi” și la Biserica „Sfinţii Martiri Brâncoveni”, slujbele se oficiază începând cu ora 09.00.