camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred prog bebelusul Harta interactiva

Mai sunt două zile până la Analogue Festival!

Ultimele detalii despre programul concertelor, intrare, transport și activităţi

3122293e a7b1 74c2 6492 8eca0f07554b

Mai sunt două zile până la Analogue Festival! Ultimele detalii despre programul concertelor, intrare, transport și activităţi

Mioveni, 31 august 2022

Mai sunt doar douăzile pȃnă cȃnd Analogue Festival ȋși va deschide porţile. Prima ediţie a festivalului aduce pe scenă 20 de artiști, printre care headlinerii Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Jesse Ware, JP Cooper, Morcheeba sau Subcarpaţi.

Programul concertelor

Organizatorii anunţă astăzi orarul concertelor din cele trei zile de festival:

Vineri, 2 septembrie

 • 18:15 - Bruja
 • 19:15 - El Nino
 • 20:30 - Nane
 • 21:30 - Deliric & Silent Strike, Muse Quartet
 • 22:50 - B.U.G. Mafia
 • 00:15 - Rudimental DJ

Sȃmbătă, 3 septembrie

 • 18:10 - Catalina Cara
 • 19:10 - Moonlight Breakfast
 • 20:20 - Zdob și Zdub
 • 21:45 - Subcarpaţi
 • 23:10 - Dubioza Kolektiv
 • 00:30 - Morcheeba

Duminică, 4 septembrie

 • 17:10 - TM Groove & Maria Hojda
 • 18:10 - The Motans
 • 19:10 - Irina Rimes
 • 20:10 – Golan
 • 21:50 - Asaf Avidan
 • 23:15 - JP Cooper
 • 00:30 - Jessie Ware

 

Programul poate suferi modificări ce nu țin de organizatori, varianta actualizată fiind disponibilă la https://analogue.ro/lineup.

Cei peste 75.000 de metri pătraţi ai platoului Făget, aflat la 5 km de Mioveni, la 15 km de Pitești și la doar o oră de capitală, sunt ȋn plin proces de pregătire.

Participanții pot ajunge la festival cu mașinile personale, cu trenul (pȃnă ȋn Pitești) sau cu autobuzele puse la dispoziție de organizatori. Calea principală de acces ȋn Mioveni este drumul județen 733 din direcția Pitești. Parcarea este gratuită, fiind disponibile cel puțin 1.000 de locuri chiar lângă spațiul de desfășurare.

Punctele de plecare ale autocarelor către și dinspre festival:

- Vineri, 2 septembrie: 13:40 de la Hotel Ramada Pitești, 17:00 de la , 18:30 de la Primăria Mioveni iar returul către Hotel Ramada Pitești va fi la ora 2:00 AM.

- Sâmbătă, 3 septembrie și duminică, 4 septembrie: 11:45 de la Hotel Ramada Pitești, 17:00 de la Gara Sud Pitești, 18:30 de la Primăria Mioveni iar returul către Ramada Hotel Pitești și Primăria Mioveni va fi la ora 2:00 AM.

Transportul este gratuit, ȋn limita locurilor disponibile.

Festivalul are loc pe parcursul a trei zile și propune, pe lângă concertele deja anunțate, multe și variate activități ȋn aer liber, de la ridicări cu balonul cu aer cald, la silent disco, degustări de vinuri, petreceri cu DJ, ateliere de pictură și de dans pentru copii și adolescenţi, și multe altele.

Parteneriat cu Asociația Națională Antidrog

Organizatorii au ȋncheiat un parteneriat cu Asociaţia Naţională Antidrog (ANA), care va efectua activități de informare, educare, conștientizare și sensibilizare a tinerilor cu privire la efectele negative ale consumului de substanţe interzise.

„Sub motto-ul Agenţiei Naţionale Antidrog, Uniţi pentru viaţă!, Centrul Regional Antidrog Pitești recomandă participanţilor la Analogue Festival săse distreze ȋn mod responsabil,” au transmis reprezentanţii ANA.

Peste 100 de reprezentanţi ai unei firme private de pază, alături de Poliţie, Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă vor fi prezenţi ȋn cele trei zile de festival pentru a asigura un mediu sigur pentru toţi participanţii.

Organizatorii recomandă participanţilor să consulte cu atenție regulamentul festivalului, pentru a vedea regulile de acces și informațiile despre obiectele permise și interzise în locație, disponibil la www.analogue.ro.

Noutăți și informații suplimentare despre activităţile din festival vor fi publicate în următoarea perioadă pe canalele de comunicare ale Analogue Festival.

 

Descarcă materialele de presă

 

Despre ANALOGUE Festival

Analogue este un festival care îmbină natura cu muzica și care aduce în discuție problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului și relațiile interumane. Prima ediție se va desfășura în perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Făget din Mioveni, cu sprijinul Primăriei Mioveni și al Centrului Cultural din Mioveni.

Participanții la festival vor putea alege ȋntre cele 3 scene muzicale, ateliere de creație și multe zone de relaxare și folosire a digitalului într-un mod mai responsabil, pentru o conexiune cât mai reală între oameni cu preocupări și valori comune.

Festivalul îl are ca partener principal pe George, primul banking inteligent din România, o inovație BCR. George este un ecosistem digital financiar complet, care oferă 100% online, pe mobil sau desktop, toate serviciile de daily banking, chiar și cele mai complexe. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori în România și 7 milioane în celelalte țări din Centru și Est, George a devenit cea mai populară platformă de digital banking din Europa și este partener cu unele dintre cele mai mari festivaluri și evenimente culturale din România.

Organizatori: Centrul Cultural Mioveni, Primăria Orașului Mioveni, Consiliul Local Mioveni

Partener principal: George. Primul banking inteligent. Inovație BCR

Parteneri media: Radio ZU, Profit.ro, News.ro, Kudika.ro, Wall-street.ro

Sponsori: CIUC PREMIUM®, PEPSI, P.P. DISTRIBUTORS ROMANIA, LA FANTANA, SISTEMATH BY LA FANTANA, KAFUNE, BECIUL DOMNESC COMPANIA, DELTA INVEST, NATISAN MEDICINA GENERALA, VECTRUM SOLUTIONS, ALPHA MAAP CREATIONS, CIPCOS MAR COMPLEX, OPTIMA, ALDESTAR, RED BULL, VODAFONE

Parteneri locali: Supernova Pitești, Cinema Trivale, Happy Cinema

Contact: CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: 0722 794 747

 

Logo

Copyright (C) *2022* *ANALOGUE FESTIVAL*. All rights reserved.