camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

Accesul în Primăria Mioveni și alte instituții publice din oraș este condiționat!

comunicat bun accesAvând în vedere prevederile art. 12, alin.(4) și alin. (8) din anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 10 octombrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare, vă comunicăm următoarele:

  • Accesul persoanelor - cu EXCEPȚIA angajaţilor, a cetățenilor care vin să își plătească amenzile, a persoanelor care necesită prestaţii sociale, a cetăţenilor la serviciile publice oferite, în situaţii urgențe (de exemplu: eliberare certificat de deces, certificat de naştere şi altele asemenea) - în incinta instituţiei publice locale este permis doar celor care:
  1. Fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  2. prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
  3. rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
  4. care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
  • Reamintim contribuabililor că obligațiile fiscale pot fi îndeplinite utilizând mijloacele de comunicare la distanță.

Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea ”Plata cu autentificare”, după selectarea "Primăria oraşului Mioveni" din lista de instituţii.

Solicitările de orice tip se vor transmite la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe faxul instituției 0248/260.500.

Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații, în egală măsură.

Vă mulțumim pentru înțelegere!