camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

Transport public local cu mijloace ecologice în Orașul Mioveni și Comuna Davidești

banner transport

Unitatea Administrativ Teritorială Oraşul Mioveni, în calitate de beneficiar anunţă începerea proiectului: “Transport public local cu mijloace ecologice în Oraşul Mioveni şi Comuna Davideşti” .

Proiectul a fost depus în cadrul apelului lansat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componeta 10 Fondul Local, Investiţia 1.1 Mobilitate urbană, Subinvestiţia 1.1.1 înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziţia de vehicule nepoluante).

Obiectivul general al proiectului este asigurarea unui serviciu eficient şi ecologic de transport public de călători la nivelul Oraşului Mioveni şi Comunei Davideşti în vederea reducerii emisiilor de echivalent CO2 din transport.

Detalii

Echipamente de protecție personală și dezinfectanți pentru unitățile de învățământ din orașul Mioveni

dezinfectanti 2022

Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Mioveni, în calitate de beneficiar anunță lansarea proiectului “ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE PERSONALĂ ȘI DEZINFECTANȚI PENTRU UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN ORAȘUL MIOVENI”, cod SMIS 146721.

Proiectul a fost depus in cadrul Programului Operational Infrastructură Mare (POIM), Componenta 1, REACT-EU - Consolidarea capacității unităților de învățământ de stat în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-CoV-2, Axa Prioritara - Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19.

Obiectivul general al proiectului vizează asigurarea unei capacități adecvate de gestionare a crizei sanitare la nivelul a 9 unități de învățământ din Orașul Mioveni, județul Argeș, prin dotarea cu echipamente de protecție medicală și dispozitive medicale necesare pentru diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-CoV-2.

Detalii

Anunț finalizare proiect