camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred prog bebelusul Harta interactiva

Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni

frmr pnrr

Comunicat de presă
„ PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Mioveni, în calitate de beneficiar anunță începerea proiectului: „Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni”.
Proiectul a fost depus în cadrul apelului lansat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componeta 10 - Fondul Local, Investiția I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice de învățământ din orașul Mioveni.

Prin realizarea investiției va fi asigurată creșterea eficienței și calității actului de învățământ, ca premisă a îmbunătățirii stării generale de educație a populației.

Obiectivele specifice sunt: reducerea consumului de energie electrică din surse primare, reducerea costurilor cu energia electrică în contextul creșterii constante a prețului per kilowatt și asigurarea unui climat corespunzător actului educațional din punct de vedere al confortului termic și al iluminatului.

Lucrările de îmbunătățire a eficienței energetice se vor realiza la următoarele unități de învățământ: Liceul Tehnologic Construcții de Mașini, Școala Gimnazială George Topârceanu, Școala Gimnazială Liviu Rebreanu.

Indicatorii proiectului:

  • Reabilitarea moderată a clădirilor publice : 12902 mp
  • Număr de stații de reîncărcare mașini electrice : 8 stații (16 puncte)

Valoarea maximă a finanțării nerambursabile a proiectului „Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni ”, este în cuantum de 34.426.839,44 lei cu TVA, din care 1.171.602,60 lei reprezintă ajutor de stat/ajutor de minimis.

Data de începere a proiectului : 08.02.2023
Data de finalizare a proiectului : 08.02.2024
Cod cerere de finanțare : C10-I3-2323/14.10.2022

Date de contact:
Responsabil de Proiect: Tudor Silvia Andreea
UATO Mioveni
B-dul Dacia, Nr. 1, Mioveni
Tel/fax: 0348 450 000 / 0248 260 500
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.