camere Ziarul de Mioveni Protectia datelor

2 posturi de ingrijitoare - cresa

Primăria oraşului Mioveni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi vacante de îngrijitoare în cadrul Creșei nr. 3 Mioveni și a unui post de îngrijitoare pe perioadă determinată(perioada concediului pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani) în cadrul Creșei nr. 2 Mioveni.

Detalii & bibliografie

Rezultat selectie dosare - 1 post vacant

Rezultat selectie dosare - 2 posturi vacante

Rezultat proba scrisa - 1 loc

Rezultat proba scrisa - 2 locuri

Rezultat interviu - 1 loc

Rezultat interviu 2 locuri

Rezultat final Cresa 2 - 1 loc

Rezultat final Cresa 3 - 2 locuri

Concurs poliţist local, clasa I, gradul profesional superior

Primăria oraşului Mioveni organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie de poliţist local, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul biroului Control Comercial, Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal, Protecţia Mediului, la Poliţia Locală Mioveni.

Detalii & bibliografie

Selectie dosare

Rezultat proba scrisa

Rezultat final

Sef serviciu, gradul II, la Poliţia Locală Mioveni

Primăria oraşului Mioveni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu, gradul II, la Poliţia Locală Mioveni, în cadrul aparatului de specialitate al Primarului oraşului Mioveni.

Detalii & bibliografie

Inspector, debutant, biroul Dezvoltare Locala

"Primăria oraşului Mioveni organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de inspector, clasa I, gradul profesional debutant, in cadrul compartimentului Finantari Nerambursabile, Monitorizare Servicii Publice, la biroul Dezvoltare Locala, Relatii Internationale.

Detalii & bibliografie

Selectie dosare

Rezultat proba scrisa

Rezolvarea contestatiilor