camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred prog bebelusul Harta interactiva

plata online.fw

Sistemul National Electronic de Plata - SNEP

În atenţia cetaţenilor
care vor să achite impozite şi taxe precum si amenzi
către bugetul local , mai simplu mai comod şi fără comision, pe www.ghişeul.ro

Sistemul National Electronic de Plata (SNEP ) –www.ghiseul.ro pune la dispoziția contribuabililor posibilitatea de a obţine in mod direct datele de acces in sistem. Confirmarea identităţii se va face cu ajutorul unui card bancar si a unei adrese de email valide.

Pentru a accesa secțiunea Plată cu autentificare vă sunt necesare date de acces (nume utilizator şi parola). Acestea vă vor fi eliberate prin mijloace sigure de Agenţia pentru Agenda Digitală a României. Această secţiune permite consultarea obligațiilor de plată datorate instituțiior înrolate și achitarea acestora prin plată online cu cardul (Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro).

Sunt acceptate la plată cardurile emise de toate băncile din România, iar instituțiile de credit pot impune limitări la plăţile prin internet (suma maximă, număr de tranzacţii). Informaţii privind aceste limitări sunt disponibile numai la banca emitentă a cardului.

Vă facem cunoscute principalele avantaje de care beneficiază utilizatorii Sistemului National Electronic de Plata online :

  1. Plata taxelor si impozitelor precum si a amenzilor utilizând cardul bancar prin (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7 și 24 ore din 24;
  2. Plata amenzilor contravenţionale se poate face şi in termenul de 15 zile;
  3. Pentru plata impozitelor si taxelor locale datorate bugetului local al Orasului Mioveni, utilizand cardul bancar, prin intermediul internetului, contribuabilii nu datoreaza comision;
  4. Ghişeul.ro pune la dispoziţia utilizatorilor săi cele mai înalte standarde de securitate privind tranzacţionarea în mediul on-line cu cardul bancar.
  5. Pentru plata amenzilor, accesați opțiunea „Plată amenzi” din meniul afisat pe site-ul www.ghiseul.ro - Sistemul National Electronic de Plata online a taxelor si impozitelor utilizând cardul bancar (SNEP) - sectiunea "Plati fara autentificare" - si selectati "Primaria Orasului Mioveni" din lista de institutii.
  6. Sistemul National Electronic de Plata (SNEP ) –www.ghiseul.ro pune la dispoziția contribuabililor posibilitatea de a obţine in mod direct datele de acces in sistem, prin secţiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina a www.ghiseul.ro si parcurgeti etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”. Astfel puteţi vizualiza situatia impozitelor datorate bugetului local.