camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

Străzile vor fi dezinfectate cu clor

covid clor 1Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, acțiunile de curățenie și igienizare a orașului și cartierelor, au început de peste 3 săptămâni, însă dată fiind evoluția situației în ceea ce privește virusul COVID-19, s-a impus un program intensiv de igienizare și dezinfectare a domeniului public.

Având în vedere acest aspect, sâmbătă, 14 martie, începând cu orele 14.00, serviciul de salubrizare din cadrul S.Ed.C. Mioveni, va spăla străzile cu substanțe dezinfectante și clor.

Astăzi, vizat va fi B-dul Dacia, strada 1 Decembrie și zona Casei de Cultura a Sindicatelor ¨Dacia¨, urmând ca duminică, 15 martie, începând cu ora 09.00, această activitate să se extindă în tot orașul inclusiv trotuarele principale și cartierele acestuia.

Lucrările pot fi reprogramate doar dacă condiţiile meteo sunt nefavorabile.

De asemenea, tot astăzi, a avut loc o amplă acțiune de dezinfecție a tuturor spațiilor publice, în special a locurilor de joacă, parcurilor și zonelor de promenadă din oraș.
Autoritățile din Mioveni fac apel la cetățenii orașului să coopereze și să respecte indicaţiile specialiştilor pentru a preveni o eventuală îmbolnăvire.

Free Joomla Lightbox Gallery