camere Ziarul de Mioveni Protectia datelor

La Mioveni a avut loc prima dezbaterea publică asupra bugetului

Duminică, 7 aprilie a.c.,la Școala Gimnazială Nr.1 Mioveni(Colibași) a avut loc prima dezbatere publică referitoare la bugetul orașului Mioveni pe anul 2019.
Au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, cei doi consilieri Ion Mandu și Cornel Stoica, reprezentanți ai instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Local, locuitori ai cartierului Colibași, precum și consilieri locali.
Timp de două ore, primarul Ion Georgescu și viceprimarul Aurel Costache au prezentat proiectele de investiții la nivel de oraș(anul acesta bugetul Mioveniului va fi de aproximativ 24 de milioane de euro) şi au ascultat doleanţele cetăţenilor.
Cu această ocazie, aceștia le-au transmis celor prezenți că grădinița din Colibași va fi mutată în clădirea multifuncțională, astfel încât cei mici să beneficieze de condiții mult mai bune pentru activitățile pe care le desfășoară, dar și că noul spital de la Mioveni va fi dat în funcțiune în luna septembrie a acestui an.
De asemenea, s-a atras atenția asupra incediilor de vegetație uscată și a pericolelor la care se expun cei care nu respectă măsurile de prevenire a incendiilor și, implicit, asupra sancțiunilor pe care aceștia le pot primi în cazul nerespectării acestor reguli.
Conducerea Primăriei Mioveni îi îndeamnă pe cetăţeni să participe la dezbaterile referitoare la proiectul de buget al oraşului pentru 2019, deoarece doar aşa îşi pot spune dorințele legate de comunitatea în care trăiesc.
Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 15 aprilie 2019, de luni până vineri, între orele 8.00 - 16.00, precum şi transmise electronic la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Bugetul va fi suspus aprobării Consiliului Local în şedinţa programată pentru joi, 18 aprilie 2019., la Primăria oraşului Mioveni.

Free Joomla Lightbox Gallery