camere Ziarul de Mioveni Protectia datelor

Caravana „Economie la energie”, în Mioveni

Începând de astăzi, cetățenii din Mioveni pot afla, prin intermediul unui Pavilion Expozițional care practic simulează camerele unei case, cum pot reduce consumul de energie și, ca atare, și micșora factura la energie.
Comisia Europeană a lansat în România o campanie de informare a cetățenilor cu privire la modalitățile de reducere a consumului de energie și a facturilor, fără să le fie afectat confortul personal.
O parte importantă a campaniei o reprezintă Pavilionul Expozițional „Economie la energie”, care în perioada 3-6 mai 2018, se află în orașul Mioveni pe strada Tudor Mușatescu (lângă Poliția Locală).
Pavilionul le permite cetățenilor să afle cum se poate obține eficiența energetică, prin intermediul unor pereți interactivi¸ a unor concursuri și activități educaționale și distractive atât pentru copii, cât și pentru întreaga familie.
Acesta este deschis până pe 6 mai, în fiecare zi între orele 10:00 și 18:30.
La lansarea acestei campanii au fost prezenți: Aurel Costache - viceprimarul orașului Mioveni, Nicolae Tudose - secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), Alina Jantea- coordonator proiect Ecorys, precum și angajați ai instituțiilor publice din oraș.
Principalul mesaj al campaniei este acela că, economisind bani la facturi, aceștia pot fi folosiți în alte scopuri.

EconomieLaEnergie1 EconomieLaEnergie2 EconomieLaEnergie3 EconomieLaEnergie4 EconomieLaEnergie5