camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

Amenzi pentru cei care aruncă moloz pe domeniul public

moloz 2021Primăria orașului Mioveni desfășoară în această perioadă o amplă campanie de informare a cetățenilor cu privire la obligațiile pe care aceștia le au pentru menținerea curățeniei pe domeniul public.

Aruncarea la întâmplare a molozului și deșeurilor rezultate din activitățile de construire, demolare ori renovare a locuințelor se pedepsește, conform legii cu amendă cuprinsă între 3.000 și 6.000 de lei dacă sunt aruncate pe domeniul public sau la ghenele de gunoi ale primăriei. În plus, cei amendați vor fi obligați să ia deșeurile, să curețe și apoi să le elimine legal. Legea sancționează și firmele care abandonează deșeuri rămase în urma diverselor modernizări, construiri sau demolări de locuințe sau sedii de firme. Amenzile în acest caz sunt însă mult mai mari, între 20.000 și 40.000 de lei. În plus, aceste firme vor fi obligate să ia deșeurile, să curețe terenul pe care le-au aruncat și apoi să le elimine legal.

Pentru a evita crearea unor situații neplăcute, SC.Servicii Edilitate pentru Comunitate Mioveni SRL, oferă servicii de colectare și transport a deșeurilor rezultate din lucrările de construcții, demolări și amenajări ale clădirilor. În baza unui contract, angajații SC. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, vor ridica moluzul, contra cost, tariful fiind calculat în funcție de cantitatea pe care solicitantul o are de colectat.

Deșeurile vor trebui depozitate în saci și aduse în fața blocului, de unde vor fi ridicate de către angajații societății.

Pentru mai multe informații referitoare în vederea încheierii unui contract, vă rugăm să contactați societatea la tel:0348/445885, sau direct la sediul din str. Carol Davila, nr.4, punctul termic PT 3, oraș Mioveni.